En lille præsentation af Jeres nye medarbejder

Kære medlemmer i Spor

Den 1. maj blev jeg ansat i landssekretariatet for at være med til at skabe synliggørelse, netværk og politisk indflydelse for voksne med senfølger af seksuelle overgreb.

Mere konkret sørger jeg for at koordinere og informere blandt foreningens aktive medlemmer, som bl.a. er i gang med at etablere lokalafdelinger rundt omkring i landet.

Sporarbejde Hjemmeside

Jeg er cand.mag. i psykologi og socialvidenskab og har tidligere arbejdet i ODA (Fællesorganisation for OCD-, Depressions- og Angstforeningen), hvor jeg har fundraiset, ledet projekter og afholdt kurser for medarbejdere og frivillige. Jeg bor i Sydhavnen i København med min familie og har en lille kolonihave.

Hvis du har tid og lyst til at gøre en indsats i foreningen, kan jeg sætte dig i kontakt med allerede eksisterende arbejdsgrupper eller hjælpe med at sætte nye initiativer i gang.

Du kan kontakte mig på mail bolette@landsforeningen-spor.dk eller tlf. 30145452 og jeg kan hjælpe med alt, der har med foreningen at gøre.

Jeg håber at høre fra Jer, og ser frem til at møde flere af Jer rundt omkring i landet.

Bolette Westerholt

08 2014 Bolette