Støttekoncert for Spor sept. 2017

02-09-2017

Læs om arrangementet og se programmet her.

Støttekoncert for Spor

Lørdag d. 23. september kl. 18.00 - 22.00 i Kulturhuset, Islands Brygge

Støttekoncertens mål er at indsamle 100 donationer af 200 kr til Spor, så foreningen kan opretholde sin godkendelse som almenvelgørende forening. Det betyder bl.a., at donatioiner kan trækkes fra i skat, at foreningen kan få del i tips- og lottomidlerne, hvilket igen vil give en række fordele.

Der er fri adgang til arrangementet, og det er frivilligt, om man evt. vil slå sig sammen med andre og give en samlet donation på 200 kr.

Nederst på denne side kan du se, hvordan du kan donere - også selvom du ikke deltager til koncerten

Program

18.00 - Little Big Heart: John Lansner, Christina Persson og Yasser Morejon Pino
18.30 - Danni Elmo
19.00 - Natascha Eskjær
19.30 - Mads Westphal
20.00 - Pianisten Jan Gunnar Sørbø spiller Beethoven opus 57 og Bach DWK1 i Cis-dur
20.30 - John Lansner
21.00 - Afslutning

Støttekoncertens vært John Lansner, der er 'ét af de børn, som er vokset op med skjulte sår på sjæl og krop' - som han indleder med i sangen "Nu bli'r det sagt!", der er skrevet til Spor.

r støttekoncerten afholdes Synlighedsdagen kl.10-17 - også i Kulturhuset.
Synlighedsdagen er en årlig temadag for voksne, der har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen eller ungdommen. Seksuelt misbrug og måske især følgerne heraf er faktisk usynligt i samfundet, men på denne dag er det muligt at møde og indgå i et fællesskab med ligestillede. Synlighedsdagen er et gratis, offentligt arrangement for alle interesserede over 18 år.

Kulturhuset Islands Brygge

Der kan doneres på flg. tre måder:
  • Til MobilePay tlf. 3014 5452
  • Med betalingskort via vores betalingssite
  • Via bankoverførsel til reg.nr. 5328, kontonr. 0000249586