Læsegruppe i Kbh.

11-08-2017

Se datoer for møder i Læsegruppen for resten af året.

Nu starter Læsegruppen for Spor-medlemmer op igen. Der er indtil videre planlagt disse mødedatoer - alle dage fra 15.30 - 17.30:

Torsdag d. 17. august
Tirsdag d. 19. september
Onsdag d. 18. oktober
Torsdag d. 16. november
Tirsdag d. 11. december

Vi mødes om vores interesse for litteratur, og alle Spor-medlemmer er velkomne. Alle, der deltager, kender til at have været udsat for overgreb, men vores fokus er på litteraturens glæder og helende kræfter.

Deltagelse kræver tilmelding, men ingen forberedelse: Bare mød op, og så vil der være højtlæsning og samtale om et udvalgt tekststykke: et digt, en novelle, et uddrag af en roman etc.

Læsekreds

Vi er i Spors lokaler
Grundtvigsvej 27A
1864 Frederiksberg

Der vil blive serveret kaffe, the, lidt kage eller brød samt frugt.

Anne-Lise, som er ivrig læser, pensioneret pædagog, erfaringsbaseret rådgiver i CSM og aktivt medlem i Spor, er mødeleder.

Tilmelding til annelise@landsforeningen-spor.dk senest to dage før den annoncerede dato.

Læsekredsen aflyses ved færre end 3 tilmeldinger. Aflysning meldes ud via mail dagen før.